Project Makelaarskantoor

Voor een makelaarskantoor in Krommenie mocht ik een totaal interieuradvies maken. De indeling van de kantoren, bespreekruimtes en vergaderruimte moesten anders, het tapijt mocht vervangen worden, en ook een kleuradvies was welkom.

Wens: een nieuwe indeling en fris interieur voor de kantoren, de receptie en vergaderruimte

Wat ik tijdens mijn eerste bezoek van het kantoor direct opviel, is dat er weinig kleur in de ruimte was. Ik begon direct met het maken van een kleurenpallet, wat ik alle ruimtes terug heb laten komen.  Ook viel me op dat het veel huiselijker kon, ik miste fijne zitjes waar klanten, maar ook werknemers even ontspannen kunnen zitten.

Naast het maken van dit interieuradvies, vroeg de opdrachtgever me het ook uit te voeren. Ik heb het totale proces op me genomen. Nadat ik alles besteld en ingekocht had ben ik de laatste hand gaan leggen aan dit project en heb het tot in de puntjes gestyled. Zo leuk om voor dit team een aangenamere werkplek te creëren. De opdrachtgever was zeer enthousiast en heeft me gevraagd een andere locatie van dit bedrijf ook aan te pakken. Wordt vervolgd!