Project Boxtel

Omdat ze een eigen makelaarskantoor hebben zien Hans & Lotte veel huizen voorbij komen. Maar dit huis konden ze niet laten schieten. Het voormalig bedrijfspand verbouwen ze tot hun droomhuis. De achterpui gaat eruit en er komen 2 paar openslaande zwart stalen deuren. Deze basis elementen waren geen probleem om zelf te bedenken, maar voor de verdere indeling en kleuren benaderen ze mij.

Tijdens een leuke eerste ontmoeting werd mij gelijk duidelijk wat zij voor sfeer wilden in hun nieuwe woning. Stijlvol, tikkeltje chique maar wel gezellig, zo kan ik het omschrijven. Ik maak een compleet plan: Kleur- meubel-, licht-, indeling-, raamdecoratie en zelfs de accessoires neem ik mee in het advies. Ook teken ik een indeling en advies voor de chillruimte voor de kinderen.

Mijn kleur & behanggebruik valt direct in de smaak bij dit leuke stel. Ook qua meubels was het een schot in de roos en beginnen ze vrijwel direct met shoppen en bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *