Project Aerdenhout: Woonkamer

Bert & Marisca wonen samen met hun twee zonen Timo & Max in hun woning in Aerdenhout. Door hun drukke bestaan was het er nog niet van gekomen om zich te richten op de inrichting van hun huis. Het huis bestaat uit 4 verschillende ruimtes, de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Wat een leuke uitdaging! Ik sprak met Bert & Marisca af om voor elke ruimte twee moodboards te maken. Na de presentatie waren ze enthousiast over mijn ideeën en we pakten direct met elkaar door. De ruimtes zijn zo goed als klaar, alle vier even gezellig en stijlvol. Hieronder het moodboard voor de woonkamer:

Wens: een nieuwe inrichting voor vier ruimtes: de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Trefwoorden: modern, chique en sfeervol.

In de woonkamer kiezen, anders dan op het moodboard, voor een donkerblauwe Linteloo bank. Hierbij een mooi kleed in dezelfde tinten. Bij de schouw komen 2 cognac lederen fauteuils voor een heerlijke avond bij het haard vuur. Aan het plafond en naast de bank komen mooie lampen van Bolia. Een fijne plek waar je lekker kunt ontspannen.