Project Aerdenhout: Tuinkamer

Bert & Marisca wonen samen met hun twee zonen Timo & Max in hun woning in Aerdenhout. Door hun drukke bestaan was het er nog niet van gekomen om zich te richten op de inrichting van hun huis. Het huis bestaat uit 4 verschillende ruimtes, de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Wat een leuke uitdaging! Ik sprak met Bert & Marisca af om voor elke ruimte twee moodboards te maken. Na de presentatie waren ze enthousiast over mijn ideeën en we pakten direct met elkaar door. De ruimtes zijn zo goed als klaar, alle vier even gezellig en stijlvol. Hieronder het moodboard voor de tuinkamer:

Wens: een nieuwe inrichting voor vier ruimtes: de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Trefwoorden: modern, chique en sfeervol.

De tuinkamer krijgt groene wanden, zodat we buiten en binnen met elkaar verbinden. Ik kies voor een grote grijze hoekbank met een . Daarbij komt een groen lederen draaifauteuil, teak houten salontafels en een paar mooie zwarte lampen. Ideale plek voor een goed boek met uitzicht op de mooie tuin.