Project Aerdenhout: Eetkamer

Bert & Marisca wonen samen met hun twee zonen Timo & Max in hun woning in Aerdenhout. Door hun drukke bestaan was het er nog niet van gekomen om zich te richten op de inrichting van hun huis. Het huis bestaat uit 4 verschillende ruimtes, de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Wat een leuke uitdaging! Ik sprak met Bert & Marisca af om voor elke ruimte twee moodboards te maken. Na de presentatie waren ze enthousiast over mijn ideeën en we pakten direct met elkaar door. De ruimtes zijn zo goed als klaar, alle vier even gezellig en stijlvol. Hieronder het moodboard voor de eetkamer:

Wens: een nieuwe inrichting voor vier ruimtes: de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Trefwoorden: modern, chique en sfeervol.

De velours gordijnen worden vervangen door zwarte luxaflex. Een mooie zware eiken tafel van 260cm met een zwart, metalen onderstel en daar omheen de huidige stoelen. Qua verlichting kies ik voor 5 lampjes van Norman Copenhagen. Wat is deze kamer een prachtige plek geworden, waar Bert en Marisca graag lange avonden met vrienden aan tafel zitten.