Project Aerdenhout: Keuken

Bert & Marisca wonen samen met hun twee zonen Timo & Max in hun woning in Aerdenhout. Door hun drukke bestaan was het er nog niet van gekomen om zich te richten op de inrichting van hun huis. Het huis bestaat uit 4 verschillende ruimtes, de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Wat een leuke uitdaging! Ik sprak met Bert & Marisca af om voor elke ruimte twee moodboards te maken. Na de presentatie waren ze enthousiast over mijn ideeën en we pakten direct met elkaar door. De ruimtes zijn zo goed als klaar, alle vier even gezellig en stijlvol. Hieronder het moodboard voor de keuken:

Wens: een nieuwe inrichting voor vier ruimtes: de tuinkamer, keuken, eetkamer en woonkamer. Trefwoorden: modern, chique en sfeervol.

In de eetkeuken komt i.p.v. de huidige rechthoekige tafel een rond model. Deze is zwart en hier omheen komen verschillende kleuren Vitra stoelen te staan. Een mooie lamp boven de tafel, en de schouw wordt zwart geschilderd. Sinds deze metamorfose is de keuken nog meer het hart van het huis geworden.